Spamers and Users!
Jak wiadomo z forum została usunięta część spamu. Przed usuwaniem skopiowałem naszą Top 10 na forum (ilość napisanych postów) i porównując ilość postów jaka była przed usuwaniem i jaka jest teraz. Otrzymałem wyniki" ILE PROCENT POSTÓW DANEGO UŻYTKOWNIKA FORUM TO SPAM!!! A oto one:
2 Miejsce otrzymuje Raziel - 43,1% jego postów to SPAM! (Oczywiście na początku istnienia forum miałem z nim parę zwad i to między innymi stąd taki wynik)
3 Miejsce otrzymuje Cheeraz - 40,4% jego postów to SPAM! (Jego posty typu "zamykam temat" itd. były też usuwane, więc nie dziwi mnie aż tak bardzo ten wynik)
4 Miejsce otrzymuje Altair - 37,3% jego postów to SPAM! (Tak samo jak w przypadku Raziela, miał ze mną dużo kłótni)
5 Miejsce otrzymuje Melman - 34,5% jego postów to SPAM!
6 Miejsce otrzymuje Speed - 32,6% jego postów to SPAM
7 Miejsce otrzymuje 666Marian (Ja) - aż 32% (wstyd!) moich postów było nie na temat (SPAM). Nie tłumacze się uczestnictwem w dużej ilości kłótni na forum, bo tyle procent to musiałem nabić też gdzieś indziej )
8 Miejsce otrzymuje Kuba - 31,8% jego postów to SPAM!
9 Miejsce otrzymuje Pallicho - 26,8% jego postów to SPAM!
10 Miejsce otrzymuje ArtRix PL - 24,6% jego postów to SPAM!
A oto najdłużej oczekiwane miejsce wśród rankingu spamerstwa... I Miejsce zdobywa Squall Z WYNIKIEM - 44,2%!!! Prawie połowa postów tego użytkownika była kompletnie BEZ SENSU! Gratulujemy Ci Squall!!! Wygrałeś główną nagrodę! Popatrz na swój TYTUŁ! Zostałeś naszym nadwornym SPAMEREM!!! <wszyscy wiwatują>
PS. Te wyniki są chore... Rozumiem gdyby wszyscy mieścili się w 10% (co daje nam 1 głupi post na 10 postów łącznie)... ale NAWET najmniej spamująca osoba z Top10 miała na 4 posty, 1 post spamerski i bez sensu...
uff... jestem 9 nie jest tak źle. Squall serdeczne gratulacje
PS.On ile będzie miał ten tytuł?
MS Windows XP Professional | Dodatek Service Pack 3 | Intel Pentium Dual CPU E2180 @2.00GHz | 2 Gb Ram | ATI Radeon HD 3600 Series|
Logiczne, ze squall miał najwięcej spamu Gratuluje.
Tytuł mu zostanie na baardzo długo Póki co,
.
Temat miał pokazac tylko ile było spamu i dopięliśmy swego. Pozdrawiam.
Jak grać multiplayer